Verlovingsring

Een prachtige ring om uw partner te verrassen

Wilt u binnenkort uw partner ten huwelijk vragen en zoekt u een oogverblindende verlovingsring? Strego Juwelier heeft een veelzijdig aanbod aan ringen. Zoekt u een model van goud, zilver of rosé? Wij hebben alles in ons assortiment. Geef uw eisen en wensen aan ons door en wij zullen samen met u op zoek gaan naar de perfecte ring. U zult uw partner niet alleen verrassen met uw aanzoek, maar ook met een prachtige verlovingsring.

Jaren ervaring in verkoop van een verlovingsring

Inmiddels hebben wij ruim 70 jaar ervaring in het verkopen van prachtige sieraden. Wij zijn een echt familiebedrijf. Op dit moment heeft de vierde generatie de leiding en daar zijn wij trots op. De opgedane kennis van de afgelopen jaren wordt constant doorgegeven. Zo garanderen wij de beste service en goede kwaliteit. Voor de perfecte verlovingsring bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor ieder wat wils

Wilt u graag een luxe verlovingsring? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan op zoek naar de parel voor u aanstaande. Heeft u minder te besteden, maar zoekt u toch een prachtige ring? Ook in de lagere prijsklassen hebben wij mooie ringen. Kom gerust bij ons langs om ze te bekijken of bekijk ons assortiment in de webshop!

De beste service

Mocht u bij thuiskomst toch twijfelen of de verlovingsring wel bij uw partner past, dan kunt u binnen 14 dagen nog terugkomen om de ring te ruilen of retour te geven. Daarna zullen we uiteraard samen met u kijken wat wel de juiste ring is. Maar onze service gaat verder. Bij ons:

  • Koopt u 100% authentieke merken
  • Bieden wij de laagste prijs
  • Is uw verlovingsring tijdelijk niet op voorraad? Dan nemen wij contact op met de leverancier om de levering te versnellen
  • Kunt u ook cadeaubonnen kopen
  • Is de betaling van uw online bestelling altijd veilig
  • Zullen onze medewerkers u altijd te woord staan

Contact opnemen?

Wilt u meer weten over de aanschaf van een verlovingsring? Of wilt u een afspraak maken om bij ons langs te komen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-7676777. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat naar info@strego.nl. Onze vakmensen zullen u op de juiste manier helpen, zodat u de verlovingsring van uw dromen zult vinden.