Trouwringen

Gaat u binnenkort trouwen?

Gaat u binnenkort trouwen en bent u samen met uw partner op zoek naar perfecte trouwringen? Strego Juwelier heeft een ruim assortiment aan ringen. Zoekt u een model in het goud, zilver of rosé? Bent u op zoek naar een uniek model? Wij hebben een ruim assortiment aan trouwringen. Geef uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte ring.

Vakmensen met jaren ervaring

Wij vinden het belangrijk dat u naar huis gaat met perfecte trouwringen die precies bij u en uw partner passen. Ons bedrijf bestaat al ruim 70 jaar en er hebben al vier generaties bij ons in de winkel gestaan. Wij vinden het belangrijk dat de kennis in de familie blijft. Onze collega’s weten alles van de laatste trends en kunnen aan de hand van een gesprek met u u adviseren. Wij zullen ervoor zorgen dat u tevreden naar huis gaat en met de perfecte trouwringen op zak!

Voor ieder stel trouwringen

trouwringen

In ons assortiment hebben wij een breed aanbod aan trouwringen in elke prijsklasse. Wilt u graag een prachtige ring, maar wilt u hier niet heel veel aan uitgeven? Dan hebben wij ook mooie ringen voor u waarvan de echtheid gegarandeerd is. Geef al uw wensen en eisen aan ons door en wij gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Kom gerust bij ons in de winkel langs en wij kunnen u adviseren. Wij willen dat elke klant tevreden is.

Onze service

Heeft u trouwringen gevonden, maar vindt u achteraf dat ze toch niet bij u en uw partner passen? Dan kunt u binnen 14 dagen terugkomen om de ringen terug te brengen. Verder bieden wij de volgende service aan:

  • U kunt bij ons makkelijk en op een veilige manier betalen
  • Onze klantenservice staat voor u klaar
  • Niet tevreden, dan kunt u uw geld terugkrijgen
  • Onze merken zijn echt
  • Altijd de beste prijs

Voor vragen kunt u contact opnemen

Wilt u graag een afspraak maken om trouwringen te komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben diverse filialen in het land, waar u terechtkunt. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen met 035-7676777. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@strego.nl. De perfecte trouwringen vindt u bij ons!

 

Meer informatie over trouwringen of wilt u een afspraak maken?

Contactformulier

* Vereiste velden