Een moment. twee personen. Verbonden.

 

het is direct, bijna magisch. je kan het niet zien of aanraken, maar je kunt het voelen...

hoe we oplichten op het moment dat we echt gezien worden. Wanneer we echt gewaardeerd en geliefd zijn.

 

Sluit je ogen even. Probeer na te denken over de laatste keer dat je op deze manier voelde. het is vaak in kleine, elke dag momenten. het zou afgelopen donderdag zijn geweest, toen je na een zware dag thuis kwam om je liefde achter de kachel te vinden en een bubbelbad dat alleen voor jou wacht. of een handgeschreven verjaardagskaart die op de dag arriveerde. het was misschien meer bewogen, zoals de laatste keer dat je een cadeau hebt gekregen waar je van hield, iets dat je echt heeft gesurft. Denk aan de gedachte die ging om je het perfecte cadeau te willen vinden. de tijd en moeite die het moet hebben genomen om te onderzoeken wat dat zou kunnen zijn, en de hoop dat je het leuk zou vinden.

Is het daar? kun je het voelen? dat warme gevoel binnen, dat begint in je maag en werkt zijn weg naar je wangen...

Voor ons zijn het deze momenten die het allemaal de moeite waard maken. en daarom hebben we het onze missie gemaakt om ze te inspireren. Om ze te vieren en te koesteren. gouden juwelen die die oprechte gloed vastleggen, dat zinvolle moment. Juwelen die je elke dag dragen, die je herinneren aan wat het belangrijkst is.

Je bent mooi als je bloos. Dus laten we blozen, vanuit het hart.

Blush juwelen zijn gemaakt van 14ct goud. gemaakt en vervaardigd met liefde, grote zorg en aandacht voor detail, Blush juwelen zijn gemaakt om te duren.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3