per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Al jaren de expert op het gebied van sieraden en horloges

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Wij zijn al ruim 70 jaar de expert op het gebied van sieraden en horloges. Vier generaties zijn in onze winkel aan de slag geweest en daar zijn wij trots op. Dag in dag uit maken wij veel klanten blij. Geef al uw eisen en wensen aan ons door en wij gaan samen met u op zoek naar een prachtige ring, ketting, armband of horloge waar u nog jaren van zult genieten!

Damessieraden en herensieraden: Strego heeft sieraden voor iedereen!

Voor de mooiste kettingen, armbanden, bedels, hangers en ringen kunt u terecht bij Strego Juwelier. Zowel voor dames als voor heren hebben wij prachtige sieraden. Wij hebben een ruim aanbod herenringen en herenarmbanden. Kom eens langs in één van onze filialen zodat wij u kunnen voorzien van uitgebreid advies. Wij zijn een juwelier met hart voor de klant en luisteren graag naar al uw wensen en voorkeuren.

Strego Juwelier staat voor service en kwaliteit

Bij Strego Juwelier verkopen we niet alleen sieraden en horloges. Ook kunt u bij ons terecht als u gaat trouwen. Wij hebben een mooi aanbod in trouwringen, verlovingsringen en trouwaccessoires. Daarnaast bieden wij verschillende services aan. U kunt bij ons oorbellen laten schieten, sieraden laten repareren (zoals horlogebandjes vervangen en horlogebatterijen vervangen) en sieraden laten graveren. Zo kunt u een armband, ring of ketting laten graveren zodat het een uniek cadeau is voor uzelf of voor een ander.