Uw sieraden laten graveren, dat kan bij Strego Juwelier. Elk filiaal kan uw sieraden professioneel graveren, met de grootste zorg en deskundigheid. Wij werken met speciale apparatuur en onze medewerkers hebben al jaren ervaring met het graveren van sieraden. Op onze locaties in onder andere Amsterdam, Hilversum en Haarlem kunt u langskomen met uw sieraden en ons om advies vragen. Ook kunt u ons mailen met uw vraag, of wanneer u graag advies wilt.

Het graveren van sieraden: uniek en persoonlijk

Uw sieraden laten graveren zorgt ervoor dat het een uniek en persoonlijk sieraad wordt. Een sieraad met bijvoorbeeld een naam of een datum erin, geeft veel betekenis. Het is geweldig om cadeau te geven, maar natuurlijk nog mooier om te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het laten graveren van uw armband, ketting, ring of horloge. Ieder sieraad met een unieke boodschap of herinnering, wordt nog mooier dan hij al was.

 Precisie, zorg en aandacht voor al uw sieraden

Het graveren van sieraden gebeurt altijd met de hand en met grote zorg. Een gravure aanbrengen is een zeer precies werkje dat op ambachtelijk wijze wordt uitgevoerd door onze medewerkers. Wij besteden alle nodige zorg en aandacht aan uw sieraad voor het hoogst haalbare eindresultaat. Belangrijk om te weten is dat niet elk sieraad geschikt is om te laten graveren. Dit hangt af van het materiaal, de afmetingen en het uiterlijk van het oppervlak.

 

Meer informatie over sieraden graveren?

Contactformulier

* Vereiste velden